Ulica 16.kolovoza/augusta bb, 72260
Izbornik
Naslovnica
O nama
Povijest/istorija
Uprava
Sjednice OV-a
Odluke,zakljuci i dokumenti OV-a
Javne nabavke
Gospodarstvo
Turistička razglednica
Smještaj i ugostiteljstvo
Obrazovna i socijalna infrastruktura
Vjerski život
Kultura
Sport
Fotogalerija
Servisne informacije
Linkovi
Kontakt
Traži
Nogomet PDF Ispiši E-mail
Napisao Opcina Busovaca   
Monday, 22 October 2007

Nogometni klub „Busovača“ utemeljen je 1948 godine, a čine ga selekcije pionira, kadeta, juniora i seniora. Trenutačno, seniori ovog kluba su članovi Druge nogometne lige Zapad, dok su juniori i kadeti prvi u Omladinskoj ligi Nogometnog saveza Kantona Središnja Bosna.

NK „Busovača okuplja oko 150 nogometaša sa kojima rade licencirani treneri: Nikola Grubešić, Slavko Katava, Dragan Laštro, Ognjen Bilić i Vlado Krišto.

Prema novoj organizaciji nadmetanja seniori ovog kluba će se u narednoj sezoni nadmetati u zajedničkoj ligi nastaloj spajanjem lige u kojoj se trenutačno nalaze sa Ligom Unsko-sanskog kantona.

Treba istaći da je Dragan Bilić član Izvršnog vijeća, a Nikola Grubešić predsjednik Nadzornog odbora NS Kantona Središnja Bosna, što samo od sebe govori o rezultatima ovog kluba.

                                                                              . . . . .

 

 

Nogometni klub „Mladost“ Kaćuni utemeljen je 1978. godine, a ove sezone se nadmeće u Nogometnoj ligi Kantona Središnja Bosna.Klub trenutačno broji 30 registriranih seniora, a u travnju ove godine utemeljena je nogometna škola za najmlađe koja broji 40 polaznika.

Zadaci za naredni period su selekcioniranje igračkog kadra sukladno pravilima Kantonalnog nogometnog saveza, renoviranje stadiona i početak nadmetanja sa još jednom mlađom selekcijom.

                                                                              . . . . .

 

Omladinski nogometni klub „Lugovi“, iako je počeo sa radom tek ove godine već broji 30 polaznika nogometne škole starosti 12 do 14 godina, i 35 predpionira od 8 do 10godina starosti. Zbog neposjedovanja vlastitog stadiona klub se trenutačno ne nadmeće niti u jednom rangu. Namjera uprave kluba je da u dogovoru sa NK „Mladost“ Kaćuni osigura korištenje stadiona u Kaćunima, čime bi se klub uključio u nadmetanje u Omladinskoj ligi Kantona Središnja Bosna.

 
< Prošli   Sljedeći >
Calendar
Kalendar

Anketa
Da li Vam se dopada naša stranica?
 
© 2021 Opcina Busovaca